West Coast Surf Camp 2024

Vær med til sommerens hyggeligste Surf Camp i Vestjylland! - Holstebro 750år

Om WCSC - Thorsminde

West Coast Surf Camp er et nyt initiativ fra Holstebro Surf Klub.

Det er meningen at det skal blive et årligt tilbagevendende arrangement og at det med tiden skal være over først en weekend, og måske med tiden flere dage end det.

Tanke bag campen er at den skal dyrke og styrke det fællesskab som allerede er i sporten. Surfere er nogle gode mennesker, og kunne vi nu samle en masse ligesindede, så kan det kun blive godt.

Og hvad er det så vi har tænkt?

Vi starter blidt ud med en weekend fra fredag til søndag 23-25 aug.

Vi har valgt Havets og Fjordens Hus i Thorsminde til at danne rammerne omkring campen. Det har vi af flere årsager. For det første blæser det stort set altid i Thorsminde. For det andet er der gode muligheder for surf lige uden for døren. På havsiden, til dem der vil have bølger, og på fjordsiden til dem der vil have fladt vand. Derudover er fantastiske spots inden for 30 min kørsel både ved Haarum og Ringkøbing fjord, hvis vinden skulle drille lokalt. Vi råder over to store sovesale samt et par enkeltværelser (først til mølle). Derudover er man velkommen til at slå et telt op på græsplænen udenfor, hvis man gerne vil have lidt mere privatliv. Vi har adgang til sauna og et vildmarksbad samt en gymnastiksal hvor der kan spilles div boldspil, hvis man slet ikke kan holde til mere surf. 

Bevaeg dig for livet blaa sort Holstebro Surf Klub Holstebro Surf Klub

Deltagergebyr 
100,-

Information

Der ingen transport inkluderet.

Lav egen koordinering af transport, husk at spørg andre, hvis du har plads. 

VenoeRundt 190608 DSC0024 Holstebro Surf Klub Holstebro Surf Klub
20210725 091222 scaled Holstebro Surf Klub Holstebro Surf Klub

Tilmelding til SUP to the Beach 2023